Diensten

Fairvent biedt organisaties de volgende rollen:

  • Adviseur/ expert: advies op strategieontwikkeling, duurzaamheid, business development en transitie vraagstukken. Hoe pas ik mijn huidige strategie aan de veranderende omgeving en vraagstukken? Hoe bepaal ik welke duurzaamheidsthema’s voor mij relevant zijn? Hoe meet ik dit? Hoe selecteer en beoordeel ik leveranciers? Hoe geef ik die vorm in een managementsysteem? Wie zijn potentiële partners voor mijn sociaal investeringsbeleid?
  • Projectmanagement/ interimmanager. Begeleiden van managementteams, professionals, projecten op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)/ Corporate Social Responsibility (CSR), business development en innovatie.
    • Hoe organiseer ik mijn (nieuwe) strategie en MVO-beleid? Hoe krijg ik medewerkers mee? Hoe krijg ik mijn board/ Raad van Bestuur/ management mee?
    • Hoe zorg ik dat mijn organisatie toekomstbestendig is? Hoe organiseer of richt ik fondsenwerving in? Hoe ontwikkel ik partnerschappen? Hoe richt ik mijn keten in? Hoe stimuleer ik innovatie?
  • Sparring partner/ inhoudelijke coach: welke elementen en onderdelen van MVO zijn voor mijn bedrijf van toepassing en hoe geef ik vorm aan MVO binnen mijn organisatie? Wat inspireert mij en hoe kan ik dit combineren met MVO? Hoe bereik ik mijn stakeholders en wie zijn eigenlijk mijn belanghebbenden? Op verschillende thema’s thema’s zoals voedsel, kledingindustrie, vastgoed, de maakindustrie en non-profit heeft Fairvent ervaring.
  • Facilitator: of het nu om teambuilding, een heidag, of een workshop gaat, Fairvent is deskundig en ervaren.

Fairvent uw partner in verantwoorde strategische ontwikkeling!